вівторок, 23 серпня 2022 р.

 

З Днем Державного Прапора та Днем незалежності України

 

Щиро вітаємо з днем Державного Прапора та днем Незалежності України, хоча сьогодні  наша країна та  весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше - нашу волю та свободу. Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність та мета обраного нами шляху – це мирне небо, щасливі родини та світле майбутнє.

Сьогодні, пам’ятаючи, що нам дала українська земля, пам’ятаючи героїв, які віддали за неї свої життя, ми повинні рухатись вперед – до процвітання та створення могутньої європейської держави.

 


Дорогий наш Захиснику, сьогодні в День Незалежності України ми  вклоняємось перед вашою мужністю. Дякуємо за те. що ви  охороняєте нас. Ви наша надія й опора, наш щит, наша гордість і захист. Нехай кожен день буде успішним, кожен вчинок – гідним, кожна ідея – відмінною, кожне слово – твердим, а кожна дія – впевненою. Бажаємо бути здоровим, коханим і непереможним!  Завдяки таким героям, як ти, на нас точно чекає Перемога. Ти наша гордість і честь! 

Ми віримо у спільну перемогу та майбутнє України. Бо для нас Україна – понад усе! Разом ми збережемо Незалежну Україну – для себе, для наших дітей, для прийдешніх поколінь українців.





Немає коментарів:

Дописати коментар