четвер, 29 липня 2021 р.

 

«Стежками рідних Карпат»

екс-курс.

Неповторний наш бойківський край

Рідні гори, - як райська перлина

Твій чудесний зелений розмай

Прославляє в піснях Україна.



Екскурсія — це чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про історичні місця нашого краю, міста, країни, в якій ми живемо.

10-11 липня та 24-25 липня 2021 року художній керівник Перегінського НД разом із дітьми із Пласту відправилися у дводенну ескурсію – мандрівку по стежках рідних Карпат

10-11 липня побували у Пластовому таборі «Сокіл», ознайомилися із історією створення Пластової оселі з її засновниками, дізналися історію побудови каплички на території табору, а найбільше всім сподобалася люстра, яку пластун зробив своїми руками із шишок. Побували у пластові світлиці, пластові кухні та заночували у пластовому оселі.




 Діти дуже грали у різні ігри купалися у басейні, який знаходиться на території Соколу. Всі повернулися дуже задоволені.










24-25 липня побували у Бистрицькому лісництві в урочищі «Різарня». Діти мандрували лісом, дізналися багато цікавого про дерева, про річку, рослини.




 

А також відвідали урочище Яла-Осмолода – місце загибелі командира УПА Захід Сидора Василя «Шелеста», відвідали музей, прослухали історію про УПА та помолилися про загиблих.













Також діти побували по різних цікавих місцях на території, гра в цікаві ігри, вечері побували на ватрі з піснями. Заночували у палатках на території Бистрицького лісництва.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар